Meer halen uit je website? Doe de gratis seo check!

Terug naar dierenambulance Bericht schrijven
Bericht 98 t/m 117 van 137
Naam Waar slaat dit op
Datum 05-03-2010 16:34:15

Nog geen 10 minuten geleden heb ik de dierenambulance gebeld.
Er liep hier een hondje los over straat. Helemaal alleen, stak roekeloos de straten over.
Meteen heb ik m'n schoenen aan gedaan en ben ik het beestje gaan zoeken. Koekjes in mijn zak gedaan maar kon hem niet meer vinden.
Heb de dierenambulance gebeld en gezegd hoe of wat. Ik kreeg een vrouw aan de lijn, die lachend zei: Ja maar wij gaan niet achter los lopende honden aan.
Waar slaat dit op zeg?
Nee ze wachten liever tot hij is aangereden, dan hebben ze pas wat te doen?

Dat noemt zichzelf een dierenambulance.
Te zot voor woorden.

Naam nog steeds boos
Datum 28-02-2010 00:51:33

Vandaag heb ik mijn poes opgehaald uit het asiel. Zij is helemaal uit haar doen.

De vrouw van het asiel vond het helemaal gerechtvaardigd dat mijn poes mee is genomen omdat zij gewond was, maar er heeft geen dierenarts naar gekeken. Dus hoe gewond was zij?

Zij is 5 dagen opgesloten geweest en totaal verward.

75 euro heeft het mij gekost, 75 euro dat een mijn poes met netten is gevangen en afgevoerd naar een donker hok!

Hey, bedankt he!

Naam Boze Dorien
Datum 25-02-2010 19:19:11

Echt gewonde dieren laten ze lees ik op deze site, nu dan vertel ik jullie:

Mijn poes is sinds 2 dagen niet thuis geweest. Dus ik bel met het ergste vermoeden de dierenambulance. Hebben jullie hem meegenomen omdat hij een BLOEDNEUS had! Sorry hoor, maar mijn poes is gewoon ontvoerd. En niet eens teruggebracht naar waar hij gevonden is, nee: ik kan hem morgen ophalen uit het asiel!

Sukkels!

Mijn kat twee dagen opgelsoten in het asiel, ik kan hem opalen ergens in Oostzaan, em de kosten: die zijn voor mij!

Schandalig! Een kind met een bloedneus pluk je toch ook niet van straat! Doorgeschoten is het!

Naam Hannie
Datum 28-12-2009 05:19:39

Helaas heb ik ook meer slechte dan goede ervaringen met de Dierenambulance in Purmerend.
Vandaag had mijn kat twee keer (eerste keer overdag, tweede keer net 3 uur geleden) een rare aanval waarbij het leek alsof ze stikte. Bel je (2x) in goede vertrouwen de Dierenambulance, wordt er doodleuk gezegd dat je maar even de dierenarts moet bellen.. Zonder uberhaupt na te gaan of er sprake is van levensgevaar. (Dierenarts Purmersteenweg; waar het blijkbaar ook moeilijk schijnt te zijn om overdag op te nemen als men spoeddienst heeft, met als antwoord; komt u morgen maar even langs). Na een hoop gezoek op internet midden in de nacht, hebben wij hier thuis het vermoeden dat de kat epileptische aanvallen heeft gehad.
Daarbij komen nog vele andere voorvallen waarbij de Dierenambulance nooit is komen opdagen (of veel te laat).
Helaas voor mij te veel negatieve ervaringen om nog te doneren. Een gemiste kans!

Naam jeffrey
Datum 02-12-2009 03:26:14

Ik doneer ook niet meer, slechte zaak ik heb nooit niet echt een dierenambulance nodig gehad tot gisteren .
ik reed over een N weg met max 100 km/h rijd ik een kat aan, uiteraad stopte ik meteen en geloof het of niet hij leefde nog, maar kon niet veel meer. ik belde meteen de dierenambulance en ze vroegen waar het was. ik legde uit waar het was en tijden dat gesprek leefde de kat niet meer en dat zei ik tegen die man aan de telefoon, waarop hij antwoorden we komen vandaag wel ff kijken waar die ligt dan nemen we hem wel mee ( ik vroeg nog moet ik ff wachten ,toen zei die man nee is niet nodig wij rijden zo laat niet meer.
ik heb de kat netjes in de berm gelegt ( wist niet hoe ik hem anders zou moeten vervoeren in de kofferbak is ook niet wat.
en ik dacht hier kan die rustig liggen zonder overreden te worden ... ik heb gelijk vandaag gekeken als die opgehaald is en hij lag er nog ben na huis gegaan een doos opgehaald en hem als nog meegenomen laat hem wel netjes begraven. DONEER NIET

Reactie van dierenambulance

Beste dierenvrienden

Jullie hebben een paar keer een slechte ervaring meegemaakt met een dierenambulance.

Maar niet alle dierenambulances werken op deze manier

Vergeet ook niet dat
dierenambulances met vrijwilligers werken en als er klachten zijn moet je even contact opnemen met het bestuur van een van deze dierenambulances want meestal weet het bestuur niks van deze toestanden af

Naam Lisa
Datum 30-11-2009 21:42:13

Wat vind ik dit schandalig!

Nog nooit heb ik de dierenambulance hoeven bellen. Nu zag ik vanmiddag tot mijn grote schrik een Aalscholver wanhopig vechten voor zijn leven. Hij zat met zijn vleugel vast aan vishaakje, het haakje zat met visdraad aan een boom. Waarschijnlijk achtergelaten door een visser die na het uitwerpen van zijn hengel vast zat en het draad maar heeft doorgeknipt.
De vogel probeerde met al zijn kracht los te komen, maar tevergeefs. Ik belde meteen de dierenambulance, of ze deze vogel wilde komen bevrijden. Ik hoopte dat ik iets goeds voor dit beestje kon doen, maar het enige wat ik te horen kreeg was: Mijn taak is om dieren te vervoeren, ik ga niet het water in voor zo'n beest.
Verbaast en geschokt heb ik opgehangen. Het bleef in mijn hoofd spoken. Op het moment dat ik zelf het water in wilde gaan, zag ik dat de vogel de strijd had opgegeven en verdween in onder water.

Jullie waren op tijd geweest, dat weet ik zeker! Ik vind dit echt heel erg slecht

Naam Mallie
Datum 01-11-2009 15:01:38

Heb net 20 minuten in de wacht gestaan en nog niemand gesproken en van alle ellende maar opgehangen. Wilde doorgeven dat de een of andere rotzak zijn/haar hond gewoon langs de weg had gelegd, uiteraard was het arme dier overleden.
Wat een slechte dienstverlening voor al die arme dieren. Wat als het een zwaar gewond dier was geweest. Schandalig vind ik het. Doe daar iets aan anders trek ik mijn maandelijkse steun in en spaar het geld om er zelf dieren mee te redden.

Naam Sjors
Datum 30-10-2009 14:23:48

joo he' cool!

toppie toppie toppie toppie toppie!!!!!!!!!
ga zo door.Ik heb zelf een Dierenbeschermingclup

Naam Yolanda
Datum 24-10-2009 19:44:33

Afgelopen woensdag had de ambulance mij met 1 van de 5 katten naar de dierenarts gebracht.
Aangekomen bij de dierenarts bleek 't druk te zijn waarop de medewerkers mij achterlieten met de mededeling dat ik de centrale moet bellen als ik naar huis wil.
Zo gezegt zo gedaan.
Kreeg ik te horen dat er 2 ambulances richting A'dam-noord waren gegaan om 'n zwaargewonde kat te redden en dat 't zeker nog 'n uur kon duren.
Nou vind ik wachten geen punt,vooral niet als 't gaat om 'n dier in nood.
Maar helaas had ik niet de tijd om zolang te wachten
Dus bij deze,mijn complimenten voor de medewerkers van de ambulance en centrale want ze hebben mij netjes en vriendelijk te woord gestaan via de telefoon en in de ambulance
Beste mensen, ga zo door.

Naam Monique
Datum 12-10-2009 14:29:56

Ongeloofelijk. Ik doneer niet meer aan de dierenambulance.

Ik zie een levend konijn in de bosjes langs een drukke weg, maak een melding en vervolgens krijg ik te horen: 'We hebben het druk en kunnen sowieso niet achter elk konijntje aan gaan rennen.' Kan het begrijpen als het druk is maar wel mooi dat ik 2 jaar terug precies hetzelfde verhaal hoorde toen ik melding maakte van een gewonde reiger. En zo meer negatieve verhalen, geen enkel positief verhaal.

En dan wel elke keer trouw om geld blijven vragen? Dacht het niet meer, hopelijk is het in andere regio's beter anders snap ik het nut niet van de dierenambulance. Diep triest.

Naam christina
Datum 30-09-2009 13:34:02

he ik ben sinds een paar maanden mijn hond kwijtgeraakt.ik mis hem enorm echt heel erg. . ik wil hem heel graag terug. ik zag een paar dagen trug 2 duifen die uit hun nest werden gejaagd. eentje was dood gemaakt de ander leefden nog even maar een paar uur later ging die ook dood maar wel vrediger dan de ander.

groetjes my

Naam Vanessa Evers
Datum 18-09-2009 14:48:57

Mijn lieve kat Bram is precies een jaar geleden overleden.
Jullie hebben hem met respect behandeld.
Ik mis hem nog elke dag!

Naam Nynke
Datum 14-09-2009 20:40:06

Hoi
Is het bellen met de dieren ambulance gratis?
Ik heb een kat gezien met een gezwollen oog met bloed!!
ik ga wel bellen hoor!
maar is het gratis?

Groetjes!!

Naam Ingrid
Datum 22-08-2009 09:25:05

Wij zijn sinds gisteren 21-08-2009 onze bonte boer/senegal papegaai kwijt. (weggevlogen)
Hij is groen met een fel gele borstkleur en een grijze kop, zijn naam is Eddy.
074-3676640

Naam jp
Datum 05-08-2009 19:39:24

Hier loopt nu al weken een kat buiten, zwaar verwaarloosd, vol met wonden, geen eten of drinken en ligt nu bijna dood te gaan op straat. na het bellen van dierenambulance spijkenisse kreeg ik ene Sandra aan de lijn. deze vertelde mij geen tijd voor deze onzin te hebben en moest maar een afspraak maken zodat een inspecteur een kijkje kan komen nemen. Als ik dat afwacht is de kat allang dood. Ben nu dus al een half uur aan de telefoon met politie om iets voor elkaar te krijgen. kortom geen goed woord voor dierenambulance spijkenisse!!!!!

Naam Marcel
Datum 02-08-2009 09:42:25

Bedankt voor het komen ophalen van 4 net geboren kittens.

De moeder is nog steeds spoorloos.

En de eigenaar met vakantie.

Naam arjan kaspers
Datum 17-07-2009 11:47:12

Hartelijk dank voor de informatie, deze was zeer volledig.

met vriendelijke groet,

Arjan Kaspers

Naam Henk
Datum 28-06-2009 16:03:58

Later ga k ook dierenabulancebroeder worden

Naam Sanne&franciska
Datum 23-06-2009 15:43:58

Hoi
wij hebben onze spteekbeurt er over gehad en er staat veel info op jilie websate
Alleen kunnen we niet veel vinden over optatie jammer is dat

Groetjes Sanne en franciska Uit groep 7

Naam marjolein en zoŽ
Datum 22-06-2009 20:48:24

Bedankt dat jullie vanochtend vroeg een nestje jonge net geboren poesjes hebben opgehaald waarvan de moeder spoorloos was. We hebben de poesjes warm gehouden met een dekentje en warme kruiken. Ze waren zo vreselijk klein en zwak. Bedankt voor de snelle actie! Ook namens mijn dochtertje.

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende